2016. április 12., kedd

Revolution festival : Suicidal Tendencies


Legendarni Suicidal Tendencies i Dave Lombardo na R:evol:ution festivalu u Temišvaru!







Legendarni metal – pank bend Suicidal Tendencies će biti jedan od vodećih zvezda R:evol:ution festivala, 3. i 4. juna u Temišvaru.

Mike Muir i Cyco nam donose pravi haos i ludilo u Muzej Sela u Temišvaru. Specijalno za ovu priliku bend priređuje iznenađenje za svoju publiku i kao svog novog bubnjara predstavlja legendarnog Dave Lombarda, iz čuvenog benda Slayer!



Sudeći po imenu, Suicidal Tendencies nikada nisu bežali od kontraverze. Oni su američki crossover bend, osnovan 1981. godine u Kaliforniji, od strane Mike Muira koji je jedini originalni član benda. Bend postaje popularan 1983. sa svojim debitantskim albumom, koji je iznjedrio singl “Institutionalized”, i bio je jedan od prvih hardkor pank videa koji je dobio značajno emitovanje na MTV televiziji. Takođe tokom godina Suicidal Tendencies su uticali na buduće spid/ treš metal bendove. Nakon trinaestogodišnje pauze bend nam se vraća sa novim albumom.



Suicidal Tendencies – You can’t bring me down

https://www.youtube.com/watch?v=nxcJW6bs5os

Ove godine, R:evol:ution festival će biti održan 3. i 4. juna u Muzeju Sela u Temišvaru. Preko 30 izvođača je već najavljeno na više od 5 stejdževa, uključujući i indi- rok legende Skunk Anansie, britanskog disk džokeja John Digweed, drum & bass legende Roni Size & DJ Crust, Guardians of Time, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz i mnoge druge.



Svi kupci EXIT karte imaju besplatan ulaz na festival, uz prethodnu registraciju na sajtu www.gigstix.com.

Ulaznice se nalaze u slobodnoj prodaji po ceni od 2 199 RSD na svim mestima prodajne mreže Gigstix.



Više informacija o festival možete naći na sajtu, www.revolutionfestival.com ili na Facebook stranici www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése