2015. október 14., szerda

ETIL IS BACK (Magyar verzió)

A Szabadkai ETIL zenekar kis szünet után 2 új tagggal ismét a pályán. ezzel kapcsolatban kérdeztünk a frontembert Marko-t.

Mi vett rá titeket,hogy viszatérjetek ,és ismét zenéljetek?

Nem kellett visszatérnünk hiszen nem mentünk mi sehova,csupán túl elfoglaltak voltunk a személyes dolgainkal,és nem jutott időnk a zenélésre. Most,hogy stabilizálóstak a dolgok,új csapattal,és új erővel,új ötletekkel állhatunk majd a nagyközönség elé.

Mit tudhatunk az új tagokról? honnan ismerhetjük őket?

Nos,az új tagok régi cimborák a Szabadkai színtérről,Muki (Ahilej Lak) -Basszusgitár,és Vule (Vukašin cecović)-Gitár.Ezek a srácok csecsemőket reggeliznek. Muki magamögött tud már egy Vicious Eclipse nevezetű zenekart,és szintén aktív tag az INfected Cross-ban ahol két másik gitárosunk is aktívkodik Toške és Vule.

És hogy haladnak a számok betanulásával?

-Ismerik a számainkat koncertekről, az ő zenei tapasztalatuk egy tökösebb,keményebb hangzást ad úgy a régi ,mint az új számainknak.

Mik a terveitek?terveztek e vételezni?EP-tegy Demo-t,esetleg teljes új albumot, amennyiben válaszotok igen elárulnál e valamit róla? miben lesz más?

Tervben van ezzel az új felállással rögzíteni egy anyagot, az előző albumunk pont olyan let mint aminek terveztük aprítás melyben keveredik a Grind, a Punk Black és Death metál is.az életet ezen vicceken és barna üvegen keresztül szemléltük,és mutattuk be.a következő anayg kissé sötéteb lesz,nem fogunk túl sokat változtatni,de hangosabb lesz és gyorsabb,és sokatakarjuk majd élőben tolni,hiszen ezért csináljuk.

Terveztek-e kiadóval szerződni,lesznek e pólók,mikor jelenik meg új anyag?

Tervezni nem tervezünk,de ha lesz lehetőség élünk majd vele, új korongok pedig csak akor jelennek meg majd ah a110%-ban elégedettek leszük az új anyaggal, Pólókatviszont hamarosan várhattok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése