2016. január 14., csütörtök

THRASH WITH US fest 2


SOLSTICE + Thrash Or Die + tbcLive – 15.06. 2016. The Quarter, Novi Sad – 19h









SOLSTICE su headlineri ovogodišnjeg Thrash With Us festivala. Legendarni bend koji je 1991. godine nastao na Floridi svrstava se u jedne od pionira tamošnje čuvene Metal scene. Njihov album prvenac Solstice objavljen 1992. godine za Steamhammer Records i dalje važi za jedno od kultnih izdanja ekstremne metal scene. Članovi benda SOLSTICE upisali su se i u diskografije drugih poznatih imena kao što su: Cannibal Corpse, Cynic,Brutality, Malevolent Creation, Demolition Hammer, Monstrosity, Righteous Pigs i mnogo drugih.


   
    
https://www.facebook.com/Solsticefl



THRASH OR DIE su nastali 2010. godine i sviraju surov Thrash Metal, a do sada su objavili dva studijska albuma Poser Holocaust i Melting Your Skin. Bend čine neki od članova benda SOLSTICE i bazirani su takođe na Floridi.
                                           


https://www.facebook.com/thrashordie.fl




DARKER HALF dolaze iz Australije, nastali su 2003. godine i sviraju Thrash Power Metal sa dosta oldschool varijacija utemeljenih na zvuku sa kraja 70ih i početka 80ih. Bend je vrlo aktivan, objavili su 3 studijska albuma i nastupali su kao podrška mnogim legendarnim imenima kao što su: Paul Di’ anno, Queenstyche, Accept i mnogim drugima. Na Thrash With Us festival dolaze u sklopu svoje prve evropske turneje.




http://www.darkerhalf.com/




ALITOR su jedan od najcenjenihij mladih bendova na domaćoj sceni. Od samog starta privukli su veliku pažnju svih fanova Thrash, Death ali i drugih stilova posebno zbog odličnih lajv nastupa prepunih virtuozne i tehničke izvedbe njihovih numera. Gledajući na domaću scenu danas, verovatno ne postoji bend koji bolje pristaje postavci drugog dela Thrash With Us festa.


https://www.facebook.com/AlitorOfficial


U narednom periodu objavićemo još nekoliko učesnika predstojećeg, drugog po redu festivala Thrash With Us!



Ulaznice u prodaji od 31. marta:

500din – pretprodaja

700din – na dan koncerta

(Prodajna mesta: Felix, Mungos )
Podržano od strane:

MH Concerts

https://www.facebook.com/MH.concerts/

Serbian Hellbangers

https://www.facebook.com/SerbianHellbangers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése