2015. november 26., csütörtök

5. United Slavic Swords-Újvidék,The Quarter


Ötodik alkalommal kerül megrendezésre a United Slavic Swords fest koncert sorozat. A nagy név a Cseh AVENGER, akik 1992 óta aktívak,és keményen tolják a dark Metalt. kiemelkedő helyet érdemelnek az underground szcénán, rohadtul megéri őket megnézni élőben,márcsak front emberük Honza Kapák jelenléte miatt is aki számtalan zenekarban,és formációban tette már oda magát olyan kultikusokban is mint Naragoth,Judas Iscariot,Master's Hammer, és élőben még a hazai Black bandát a The Stone-t is erősítette!

következő zenekar a szintén cseh IMPURITUM,ahol az előbb is emlegetett multi muzikális tálentum Honza dobol. ők sem szarral gurigálna érdekes elegyét játszák a death és a black műfajának, eddig csak egy Demot adtak ki Daemo címmel mely 6 számot tartalmaz.

Hazai támogatást a Wolf 's Hunger  akik jó kis tupa-tupa alapú Black el játulnak hozzá a hanglathoz,felép még a Svartgren teljesen nordikus raw black, a Murder  szintén totál beteg és nyers Black, valamint a Kolac akik nem okoznak csalódást és keményen baszatják a fekete fémet!
tehát ez egy igen csak rideg Black Metal mulatság lesz 500Din ellenében, szerintem megéri!

-SZERBIA BLACKEREI EGYESÜLJETEK ,ÉS TÖLTSÜK MEG A QUARTER KLUBBOT!
-keep it brutal,and underground!


AVENGER 





IMPURITUM 




WOLF'S HUNGER





KOLAC (Srbija)





MURDER 



SVARTGREN 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése